Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov
Količina:

0


Znesek:

0,00

 
Analizator dimnih plinov MRU DELTAsmart

V ponudbi:
MRU DELTAsmartV našo ponudbo je prišel najnovejši analizator podjetja MRU.

Zelo priljubljen inštrument Delta 65 ima tako več kot dostojnega naslednika. DELTAsmart je zelo priročen in še bolj robusten analizator dimnih plinov z dodatnima funkcijama meritve posameznih temperatur in diferencialnih tlakov.

Izjemno preprosto rokovanje preko zaslona občutljivega na dotik je samo ena od glavnih prednosti. Enostavno zamenjavo senzorjev omogoča inovativna MSM tehnologija.

Analizator DELTAsmart priporočamo za kontrolo in nastavitev plinskih, oljnih peči ter kurišč na trdna goriva. Skladen je s slovenskimi predpisi, meniji in navodila so v slovenskem jeziku.

Uporabniki pametnih telefonov se boste razveselili brezplačne aplikacije SMARTdata preko katere lahko krmilite analizator (opcija Bluetooth), zajemate podatke in jih shranjujete ali pošiljate. Na koncu naj omenimo še izjemno ugodno ceno in nenazadnje tudi vrhunsko podporo, kot ste jo že vajeni pri podjetju MRU.

Več podrobnosti in akcijske cene si lahko ogledate v naši spletni trgovini.