O podjetju

Varstvo okolja ob hkratnem varčevanju z energijo je ena od najpomembnejših dejavnosti, s katerimi se ukvarja človeštvo. Velik del k onesnaženju našega planeta prispevajo odpadni plini iz kurišč in drugih zgorevalnih naprav. Poslanstvo firme MRU GmbH iz Nemčije je razvoj in proizvodnja merilne tehnike za okolje, s poudarkom na analizi dimnih plinov.
Matična firma MRU Messgeräte für Rauchgase und Umweltschutz GmbH že več kot 25 let proizvaja visoko kvalitetne analizatorje dimnih plinov in drugo merilno opremo. V tem času je dosegla vodilno vlogo in postavlja nova in vedno višja merila na tem področju. Na slovenskem tržišču je firma MRU GmbH prisotna že več kot 15 let ob velikem številu njenih zadovoljnih uporabnikov.

Firma MRU d.o.o. Ljubljana je bila ustanovljena leta 2006 s ciljem čimbolj približati proizvode matične firme uporabnikom in se je tako pridružila številnim izpostavam in partnerjem MRU širom Evrope. Poleg prodaje imamo organizirano tudi tehnično pomoč uporabnikom z lastnim servisom in s tem zagotavljamo redno in najkakovostnejše vzdrževanje in umerjanje analizatorjev dimnih plinov ter ostale merilne tehnike MRU.

Mi ne ponujamo uporabniku merilne tehnike samo za danes, ampak tudi za jutri. Postanite tudi vi naš zadovoljni uporabnik!

Podatki podjetja

NazivMRU-merilna in regulacijska tehnika, umerjanja, d.o.o.
Skrajšan nazivMRU d.o.o.
NaslovZaloška cesta 147, 1000 Ljubljana
ID št. za DDVSI66449952
TRR pri NLB d.d.
IBANSI56 0205 6025 5891 472BIC/SWIFTLJBASI2X
TRR pri Delavska hranilnica d. d.
IBANSI56 6100 0001 2851 683BIC/SWIFTHDELSI22

Kontakt


    Želim prejemati e-novice o novostih v ponudbi, posebnih ponudbah in popustih

    Kako do nas


    Delovni čas: ponedeljek – petek: 8:00 – 15:30