Servis:

Lokacija: Zaloška cesta 147, 1000 Ljubljana

Delovni čas: Pon-Pet 8:00 - 15:30

OBJAVE

MRU KAKULATOR

SERVIS

O PODJETJU

Nastavitve prikaza v merilnem oknu

Splošno
08.04.2024

Ob servisu analizatorjev dimnih plinov pogosto opažamo, da so nastavitve prikaza merilnih vrednosti “nesmiselne” – bodisi kot posledice nenamerne spremembe nastavitve ali pa kot posledica nepoznavanja merskih enot. O nastavitvah analizatorjev smo že pisali v strokovnem članku v reviji Energetik (št. 139, maj 2019) kot tudi v obliki spremne besede pri našem spletnem kalkulatorju za…

Preberi več

Meritve na trdna goriva – smernica VDI4207-2 v slovenščini

Strokovni članki
20.03.2024

Slovenskim predpisom prilagojena in spremenjena nemška tehnična smernica VDI 4207-2 »Meritve emisije iz malih kurilnih naprav – 2. del: Meritve na kurilnih napravah na trdna goriva« je na voljo. Možno jo je spletno naročiti pri Slovenskem inštitutu za standardizacijo pod oznako SIST-TS 4207-2.      

Preberi več

Pomoč ob avgustovskih poplavah

Splošno
25.01.2024

Avgustovske poplave, ki so prizadele Slovenijo so znatno škodo povzročile tudi pri našem poslovnem partnerju Biomasa d.o.o., Luče. V sodelovanju s proizvajalcem MRU GmbH smo jim brezplačno dobavili dva nova analizatorja MRU OPTIMA COA, ki bosta nadomestila dva analizatorja, ki so jih izgubili v poplavah.

Preberi več

Merilna tehnika za avtomatizacijo stavb BAPI

Splošno
14.06.2023

V ponudbo smo dodali produkte ameriškega proizvajalca merilne tehnike BAPI. BAPI – Building Automation Products, Inc. je vrhunski proizvajalec merilne tehnike s specializacijo za avtomatizacijo stavb na področju ogrevanja, prezračevanja, in hlajenja HVAC/R. V naši ponudbi boste zdaj našli merilnike tlaka, temperature, relativne vlažnosti in kvalitete zraka v najrazličnejših izvedbah: Prenosni merilniki “Blu-Test” za uporabo…

Preberi več

Nasveti za vzdrževanje analizatorjev MRU

Splošno
26.05.2023

Za naše stranke smo pripravili kratko brošuro s koristnimi nasveti za vzdrževanje analizatorje MRU. Vestno vzdrževanje, pravilen merilni postopek in nega podaljšujejo življenjsko dobo vašega analizatorja. Upoštevanje teh nasvetov vam bo tako prihranilo čas in denar!

Preberi več

Čistilna oprema za kurilne in dimovodne naprave

Novi artikli
26.05.2023

V letošnjem letu smo v ponudbo dodali izdelke priznane slovenske blagovne znamke Veti. Na voljo so vse vrste ščetk, dimnikarskih zvezd, prodornih žic, držal in drugega pribora za uporabo pri čiščenju kurilnih in dimovodnih naprav. Vabljeni k ogledu ponudbe:

Preberi več

Vodik – majhna molekula z veliko potenciala

Strokovni članki
26.03.2023

Za revijo Energetik (št. 150, Marec 2020) smo napisali članek o vodiku v energetiki. Preberite si ga spodaj:

Preberi več

Meritve na toplotnih črpalkah in klima napravah

Strokovni članki
26.12.2022

Za revijo Energetik (št. 149, November/December 2022) smo napisali članek o meritvah na toplotnih črpalkah in klima napravah. Preberite si ga spodaj:

Preberi več
1 2 4